Om oss

Impregnum

Om oss

Impregnum har funnits på marknaden sedan 1995 och har hela tiden haft som huvudinrikting att jobba inom kemi. Främst då med olika produkter mot mögel och röta men även med produkter för tryck-impregneringsindustrin. vilket man idag inte jobbar aktivt med.
Vårt mål har varit och är att skydda trä mot nedbrytning och att förhindra mikrobiell tillväxt på ytor av olika material.

Produkter mot bakterier och virus finns också i företaget som är under lansering. Dessa riktar sig främst för djuruppfödning, vattenrening, fiskodlingar och till miljöer där människor vistas, för att åstadkomma en minimal smittospridning av virus och bakterier.

Företaget har sitt kontor och lager i Helsingborg.

Vi jobbr globalt med våra produkter men vår huvudsakliga marknad är Norden.

Idag så jobbar vi emot både proffskunder och konsumenter, du har säkert varit i kontakt med något av våra varumärken Imprec för rengöring  eller Biocomb för avdödning. Vi gör även private-label och har gjort/gör åt de flesta av de stora aktörerna.

Vår strävan är att tillse marknaden med det bästa av produkter, med hänsyn taget till miljö och hälsa för människor och djur.

Vårt mål är att vara en bra samarbetspartner med hög service och hög kompetens.

Impregnum AB har via sitt dotterbolag AB BioComb lanserat sina produkter i BioComb-serien, i följande länder; Finland, Baltikum, Ryssland, Ungern, Slovakien, Slovenien, Kroatien, Tjeckien, Frankrike och Polen.

Skicka produktintresse